21-03-2019
 

Άμεσες Εισφορές
........... ..........


Επισκέψεις κατά Χώρα
Γερμανία flag 50.0%Γερμανία (1)
ΗΠΑ flag 50.0%ΗΠΑ (1)
2 επισκέψεις από 2 χώρες
Επισκέψεις τώρα
We have 94 guests online
Στατιστικά Στοιχεία

Επισκέψεις Σήμερα:2
Συνολικές Επισκέψεις:261700
 
 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε. ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.κ. ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ Print E-mail

Το πρωινό του Σαββάτου 30 Μαΐου 2015, ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, το Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων.

Στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας επιδόθηκε η Ασπίδα του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων και η ‘‘Ανώτατη Διάκριση των Τευκριδών’’ ως αναγνώριση του μεγαλόπνοου ήθους και ψυχικού μεγαλείου του, ως επιβεβαίωση του αδάμαστου και υπερήφανου πνεύματός του.

Ακολούθως, εντός της αίθουσας συνεδριάσεων του Προεδρικού Μεγάρου, ο Εξοχότατος προέβη σε ενδελεχή ενημέρωση περί της τρέχουσας πολιτικής κατάστασης πραγμάτων, τονίζοντας πως η Μητρόπολη εσαεί θα συμπαρίσταται στον αγώνα του κυπριακού ελληνισμού και ασφαλώς έως ότου παντελώς αποσυρθούν οι τουρκικές κατοχικές δυνάμεις και άπαντες οι έποικοι.

Ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων διαβεβαίωσε τον Εξοχότατο πως οι καταδρομείς είναι έτοιμοι ακόμα και για ένα συμβολικό θάνατο πάνω σε μια χαμένη έπαλξη. Πως τον αγώνα για απελευθέρωση της κατεχόμενης Πατρώας γης θεωρούν υποχρεωτικό, έστω και επί τη ακραία υποθέσει πως θα ήτο μάταιος. Και τέλος, ότι εδραιωμένη παραμένει η πίστη, πως άγγελος εστεφανωμένος θα μεταφέρει το άγγελμα των Ελευθερίων στον Πειραιά και ακολούθως στα Μακρά Τείχη.

 
 

Onisilos


ETEA


Μέλος Ομοσπονδιών

.....


ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Κάντε κλίκ

1ο Μέρος

2ο Μέρος

3ο Μέρος


ΓΕΕΦ
 

© 2018 Παγκύπριος Σύνδεσμος Εφέδρων Καταδρομέων. All Rights Reserved.

Operated by Enigma