21-03-2019
 

Άμεσες Εισφορές
........... ..........


Επισκέψεις κατά Χώρα
ΗΠΑ flag 100.0%ΗΠΑ (1)
1 επισκέψεις από 1 χώρες
Επισκέψεις τώρα
We have 41 guests online
Στατιστικά Στοιχεία

Επισκέψεις Σήμερα:1
Συνολικές Επισκέψεις:261699
 
 
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ''ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ'' Print E-mail

Οκταμελής ομάδα του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων συμμετείχε στους στρατιωτικούς αγώνες ‘‘Μακεδονομάχος’’ μεταξύ 24 και 26 Απριλίου 2015, τους οποίους διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων, καταλαμβάνοντας μεταξύ τριάντα επίλεκτων διαγωνιζόμενων περιπόλων απ’ όλη την ελληνική επικράτεια την πρώτη θέση.

Ο διαγωνισμός απαιτούσε υψηλό επίπεδο στρατιωτικής γνώσης και ικανότητας και πρόσφερε στους διαγωνιζομένους συναφείς δεξιότητες κι εμπειρίες. Πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Σταυρουπόλεως της βορείου Ελλάδος και διαλάμβανε τα αντικείμενα περιπόλου αναγνώρισης και μάχης, διαβιβάσεις, επικοινωνίες, εγκατάσταση παρατηρητηρίου, σύντονες πορείες, κίνηση με χάρτη και πυξίδα, Πρώτες Βοήθειες, συλλογή πληροφοριών, σύλληψη εχθρικού προσωπικού, καταστροφές και βολές με πραγματικά πυρά.

Την ομάδα στελέχωσαν ο Λοχίας Νίκος Νικολάου, ως περιπολάρχης και οι υπαξιωματικοί των Καταδρομών Χρίστος Μητροφάνους, Ξένιος Κασινίδης, Χρίστος Θεοδώρου, Μιχάλης Πουρής, Χρύσης Λουλουπής, Βασίλης Χιώτης και Μάριος Αθανασίου. Η κυπριακή αποστολή απέσπασε τα συγχαρητήρια της εποπτικής αρχής και των υπολοίπων συμμετεχουσών ομάδων, καθότι σε παντελώς άγνωστο έδαφος, κατόρθωσε να φέρει εις πέρας όλες τις ανατεθείσες αποστολές και να πρωτεύσει.

Ομάδες του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων επαξίως εκπροσώπησαν την Κυπριακή Δημοκρατία κατά το παρελθόν έτος και στους διεθνείς αγώνες που είχαν διεξαχθεί στην Ελβετία, στη Γερμανία, στην Ιταλία και την Αυστρία.

 
 

Onisilos


ETEA


Μέλος Ομοσπονδιών

.....


ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Κάντε κλίκ

1ο Μέρος

2ο Μέρος

3ο Μέρος


ΓΕΕΦ
 

© 2018 Παγκύπριος Σύνδεσμος Εφέδρων Καταδρομέων. All Rights Reserved.

Operated by Enigma